Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Επίθεση στο Radio Revolt

Αναδημοσιεύουμε κείμενο απο την Συνέλευση του Radio Revolt σχετικα με την 2η επίθεση που δεχτηκε στις 4/08.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ 2η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ RADIO REVOLT

Χθες βράδυ(4/08) σε απόσταση μόλις 15 ημερών απ την πρώτη αποτυχημένη εμπρηστική επίθεση που δεχτήκαμε στο κατειλημμένο βαγόνι που στεγάζεται το radio revolt ακολούθησε δεύτερη εμπρηστική επίθεση. Οι δράστες καταφέρνοντας να σπάσουν ένα μικρό τζάμι έριξαν εύφλεκτο υλικό στο εσωτερικό και προκάλεσαν πυρκαγιά η οποία είχε σαν αποτέλεσμα περιορισμένης έκτασης υλικές ζημιές στο σαλόνι του σταθμού.
Όπως όλοι οι σύντροφοι πρόσεξαν και προς μεγάλη απογοήτευση των δραστών το radio revolt δεν σταμάτησε στιγμή να εκπέμπει.

Η δεύτερη αυτή επίθεση ούτε μας τρομάζει, ούτε μας ανησυχεί, ούτε μας εκπλήσσει. Η αναμενόμενη από καιρό επίθεση ενάντια σε ελεύθερα αναρχικά- αντιεξουσιαστικά εγχειρήματα κορυφώνεται αυτές τις μέρες καθώς επιθέσεις έχουν προηγηθεί τόσο στην κατάληψη Φάμπρικα Υφανέτ όσο και στην κατάληψη του κτήματος Πραποπούλου και της Βίλλα Αμαλίας στην Αθήνα.

Και λέμε δεν μας τρομάζει γιατί απ τη στιγμή που δε φοβόμαστε τα όπλα και τα δακρυγόνα της αστυνομίας φυσικά και δεν θα φοβηθούμε γελοίες επιθέσεις σε αφύλαχτους στόχους.
Και λέμε δεν μας ανησυχεί γιατί το radio revolt ό,τι κι αν γίνει θα συνεχίσει να εκπέμπει μυνήματα και φωνές ενάντια σε κράτος και αφεντικά, σε φασίστες και παρακρατικούς.
Και λέμε δε μας εκπλήσσει γιατί είναι δεδομένο πως με το κράτος και το κεφάλαιο έχουμε πόλεμο. Είτε είναι οι πρυτανικές αρχές που απ την πρωτη μέρα λειτουργίας του σταθμού προσπαθούν να το καταστείλλουν, είτε είναι τα μπατσοχρυσαυγίτικα χέρια που βάλαν τη χθεσινή φωτιά.

Να είναι σίγουροι όλοι πως το σύγχρονο αναρχικό - επαναστατικό κίνημα στο οποίο ανήκει το Radio Revolt ως ένας μικρός λίθος, θα οδηγήσει πολύ σύντομα τους δράστες στα σκουπίδια της ιστορίας. Εννοείτε πως πολύ σύντομα θα τους βρούμε.

Ας το πάρουν χαμπάρι: ΤΟ RADIO REVOLT ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ!

ΟΠΛΙΣΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ!
Θεσσαλονίκη 5-8-2009
Radio Revolt

Υ.Γ. Η αλληλεγγύη μας σε όλα τα εγχειρήματα που δέχονται επιθέσεις είναι δεδομένη
ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου